Klik hier voor mijn nieuwste werk

toplinks

Meer pagina’s schilderijen
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10
11 - 12- -13 - 14 - 15 - 16

Amara-1kl
Amara-2kl
Amara-3kl
Amara-4kl
Amara-5kl
Amara-6kl
Amara-7kl
Amara-8kl
Amara-9kl
Amara-10kl
Amara-11kl
Amara-12kl
Amara-13kl
Amara-14kl
omslag-boek80
logo2

Kinderboekenweek 2018: Vriendschap
De 64ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 3 t/m 14 oktober 2018. Het thema van de Kinderboekenweek is Vriendschap en het motto is Kom erbij!
Vriendschap is diep verankerd in de jeugdliteratuur. Niet voor niets natuurlijk: vrienden maken leer je als kind. De gelukzalige momenten van verbondenheid of juist het tegenovergestelde gevoel van miskenning als het niet lukt, maakt iedereen mee. 
Idea bibliotheek Zeist en het Netwerk Cultuureducatie schenken hier samen dit jaar op heel bijzondere en originele wijze aandacht aan.

Ingrid ter Haar presenteert en leest voor uit haar nieuwe boek met wijsheidsverhalen ‘Amara’ in aanwezigheid van Heleni Greeve. Zij maakte veertien schilderijen bij het sprookje die als illustraties in het boek zijn opgenomen. Gedurende de Kinderboekenweek worden deze schilderijen geĆ«xposeerd in de bibliotheek. Het eerste exemplaar zal de schrijfster aanbieden aan alle kinderen uit Zeist die Amara heten.

Om de schooljeugd voor te bereiden op dit spektakel, heeft het Netwerk cultuureducatie Zeist in de week van 24 september een drietal workshops aangeboden aan het basisonderwijs. ’Hoe illustreer ik een verhaal’, Hoe schrijf ik een verhaal’ en ‘Hoe vertel ik een verhaal’. De resultaten uit de workshops maken deel uit van het feestelijke programma. Natuurlijk is er ook gelegenheid om te snuffelen bij de leestafel tussen alle mooie, bijzondere en nieuwe boeken van deze Kinderboekenweek.
De middag is voor iedereen vrij toegankelijk.
Locatie Idea Zeist, Markt 1; aanvang 14.30 uur